E twinning projemizde sona geldik.NE DEMEK MATEMATİKTEN KORKUYORUM!

E twinning projemizde sona geldik.NE DEMEK MATEMATİKTEN KORKUYORUM!" isimli projemizde matematiğin bir ders olmaktan ziyade günlük hayatımızı düzenleyen ve kolaylaştıran bir bilim dalı olduğunu öğrencilerimize göstermek amaciyla yola çıktık..

Öğrencilerimizin "matematik ne işime yarayacak?"algısını yıkmak ve matematiğin aslında hayatın her alanında yer aldığını ve doğanın muazzam dili olduğunu ifade etmeyi hedefledik.Edebiyat,gezi,zeka oyunu ve tiyatro oyunu ile matematiği buluşturarak öğrencilerimiz matematik ile ilgilenmelerini sağladık..

Proje Sürecinde:
Matematik kitapları okuduk ve yazarı ile söyleşi yaptık. Matematik evi ve bilim merkezlerine gezi düzenledik. Matematik tiyatrosu yazdık ve sergiledik. Hayatın her alanından matematik etkinlikleri yaptık. Web 2 araçları ile çalışmalar yaptık. Pi gününü kutlayarak projemizi sonlandırdık.Projemiz sürecinde farklı okuldan öğrenci ve öğretmenlerle çalıştık.   Projemizden çok keyif aldık.Biz e twinning i çok sevdik.

23-04-2022

Yayın: 23.04.2022 - Güncelleme: 23.04.2022 14:59 - Görüntülenme: 450